Acasă Sanatate & Sport 4 dintre cele mai bune suplimente pentru îngrijirea optimă a pielii

4 dintre cele mai bune suplimente pentru îngrijirea optimă a pielii

324
0
DISTRIBUIȚI
myprotein tricou shakes

4 dintre cele mai bune suplimente pentru îngrijirea optimă a pielii

Cele mai bune suplimente pentru îngrijirea pielii

Toți vrem să arătăm și să ne simțim bine, iar pentru mulți a arăta bine înseamnă mult mai mult decât a avea un corp estetic. Desigur, a fi în formă este ideal pentru imaginea generală, dar dacă vrem să aratăm cât se poate de bine trebuie să ne asigurăm că pielea noastră arată și se simte sănătoasă. Din păcate nu există încă un remediu miraculos pentru îmbătrânire, dar sunt lucuri pe care le putem face ca să încetinim procesul îmbătrânirii, mai ales când vine vorba de pielea noastră.

myprotein tricou shakes

Pe măsură ce îmbătrânim, descoperim că pielea se lasă, apar ridurile și observăm linii și pete care nu existau înainte. Dacă pielea ta dă semne de îmbătrânire, sau dacă vrei sa previi în loc să tratezi, există suplimente foarte eficiente când vine vorba de sănătatea pielii. Pentru a te ajuta să arăți și să te simți foarte bine, vezi lista de suplimente de mai jos și aprovizionează-te cu cât mai multe dintre ele.

Acizi grași esențiali

Acizii grași esențiali sunt ingrediente de bază în multe suplimente dedicate sănătății, și pe bună dreptate – oferă o mulțime de beneficii pentru organism, atât intern, cât și extern. Ajută la protejarea inimii, creierului și a altor organe majore, dar și cresc viteza metabolismului și te ajută să slăbești.

În ceea ce privește sănătatea pielii, acizii grași esențiali își demonstrează adevărata valoare. Sunt îmbogățiți cu acizi grași omega, care s-a descoperit că stimulează producția de colagen din organism și ajută pielea să rămâna tonifiată și fermă. Mai mult, ajută corpul să elimine toxinele și radicalii liberi care pot afecta celulele pielii și pot face pielea să arate îmbătrânită înainte de timp. Acizii grași esențiali pot fi consumați sub formă de capsule, ori poți cumpăra acizi grași omega lichizi, care pot fi adăugați la shake-uri și smoothie-uri.

imbracaminte femei myprotein

Amestecuri de super-alimente verzi

Dacă nu îți face plăcere să mănânci alimente verzi, sau dacă te chinui să mănânci suficiente, de ce să nu încerci să le bei? Amestecurile noastre de super-alimente verzi sunt îmbogățite cu extracte de legume și fructe, extrem de sănătoase pentru organism.

Amestecurile de super-alimente verzi sunt pline de aminoacizi, vitamine, minerale și antioxidanți. Acești nutrienți ajută la protejarea celulelor pielii împotriva deteriorării cauzate de toxine și radicali liberi. În plus, oferă pielii o strălucire sănătoasă și vibrantă.

Vitamina A

Vitamina A este insuficient utilizată în industria suplimentelor, iar noi nu știm care este motivul. Este un ingredient întâlnit des în creme hidratante și loțiuni de îngrijire a pielii, din cauza proprietăților de antioxidant, care întreține sănătatea și aspectul pielii.

Mai mult, ajută la hidratarea pielii, îndepărtează petele maro naturale, previne și reduce drastic ridurile stimulând producția de colagen și elastină din organism. Acești compuși ajută la păstrarea aspectului ferm al pielii, care mai departe ajută la netezirea ridurilor nedorite.

myprotein imbracaminte si accesorii

Vitamina B3

Vitaminele B nu sunt doar foarte importante pentru metabolism și sănătatea digestivă, dar joacă și un rol foarte important în sănătatea pielii. S-a descoperit că Vitamina B3 stimulează producția de acizi grași și ceramide. Știm de ce acizii grași sunt atât de benefici pentru piele deoarece am tratat mai sus aceste informații, dar ce sunt ceramidele?

Ceramidele și acizii grași formează o parte din stratul protector de la exteriorul pielii – sunt o barieră protectivă. Cu cât este mai puternică bariera, cu atât mai ușor este pentru piele să își păstreze umiditatea și să țină la depărtare toxinele și elementele iritante. Dacă pielea ta este predispusă la pete roșii neregulate, Vitamina B3 este ideală pentru rezolvarea problemei – petele roșii sunt cauzate de factori iritanți exteriori. Dacă iritanții nu pot penetra suprafața pielii, nu vor cauza petele roșii și inflamațiile.

RealMen.ro, recomanda www.Myprotein.ro