Acasă Stil Adidasii Brooks PureFlow 2 – partenerul perfect la alergarea prin parc

Adidasii Brooks PureFlow 2 – partenerul perfect la alergarea prin parc

DISTRIBUIȚI
brooks-pure-flow

Adidasii Brooks PureFlow 2 – partenerul perfect la alergarea prin parc. Uneori alergatul (actiunea de alergare prin parc ori alte locuri special amenajate) necesita multa vointa din partea ta, mai ales in perioada asta rece de iarna care se anunta destul de lunga. Hai sa fim seriosi si sa recunoastem: este frig, dureros, din ce in ce mai greu sa respiri si nu te poti decide daca vei ingheta sau te vei supraincalzi in functie de hainele pe care le vei purta la alergare. Hainele sunt decizia ta dar noi venim cu o solutie salvatoare la nivel de incaltaminte: adidasii pentru alergare Brooks PureFlow 2. Sunt atat de confortabili incat nu vei mai gasi pe viitor nici o scuza sa ratezi o tura prin parc de alergare!

adidasi-pure-flow-2

Odata pusi in picioare, simturile tale vor incepe sa simta avantajele oferite de Brooks PureFlow 2 aproape instant. De exemplu suporturile in forma de arc si talpa lata care este mai lata decat adidasul in sine si iese in laterale mai in evidenta, ofera un suport ideal talpii tale. Nu trebuie sa iti mai spunem ca si cu sireturile desfacute, PureFlow 2 iti imbratiseaza piciorul atat de bine incat nu va trebui nici macar sa consumi energie pentru a-ti lega sireturile. Adidasii au un sistem asemanator unei benzi elastice care aduce lateralele catre interiorul piciorului si de aceea adidasii se vor mula perfect in jurul gleznei tale.

calcai-adidas-pure-flow

Destul de similari modelului Brooks T7 Racer, PureFlow 2 are fata in principal realizata din plasa. Tranzitia de la un tip de teren la altul este foarte lina si fac fata cu brio trecerii peste pietre destul de mari. Talpa ta nu va simti nimic! Aderenta la teren este un factor important in cazul acestor adidasi intrucat nu ai vrea sa aluneci prin parc, cand treci printr-o zona cu nisip imprastiat pe trotuar, nu?

pure-flow-adidasi-albastri

Brooks a avut o idee geniala care este utila mai ales cand urci un deal. A separat degetul mare de restul de 4 degete si practic poti impinge mult mai bine piciorul in pamant si ai o forta mult mai mare. Astfel, efortul tau este minim dar ai rezultate optime!

interior-adidasi-pureflow

 

Care este pretul pentru adidasii Brooks PureFlow 2 ?

Concluzia noastra este: daca te afli in cautarea unor adidasi de baza pentru alergare, usori si confortabili, Brooks PureFlow 2 sunt solutia ideala. Pentru alergari prin parc sunt partenerul potrivit prin aderenta, greutate mica si multe alte elemente pe care te lasam sa le descoperi. Pentru Brooks PureFlow 2 pretul este estimat la 90 de dolari si cam 90 euro la noi in Romania.

talpa-adidas-pure-flow-2