Acasă Sanatate & Sport Albus de ou 100% provenit din oua

Albus de ou 100% provenit din oua

DISTRIBUIȚI
albusuri de ou la cutie in romania pret

Albușul de ou pasteurizat O1 Egg White provine 100% din albușuri de ou, fara aditivi si conservanti și este cea mai buna proteina din lume!

Acest produs este recomandat persoanelor care tin dieta, culturistilor, vegetarienilor, pacientiilor cu by-pass gastric, sportiviilor si celor interesati de o sănătate mai buna. De ce?

Pentru că este un produs pur pasteurizat, aveți posibilitatea să-l beti imediat sau sa-l transformati într-o alta băutură in cateva secunde la rece! Este o bautura cu un gust neutru si care este compatibila si cu alte ingrediente utilizate in bauturi speciale proteice.

albus ou O1 egg white in romania

Oricand si cum doriti ii puteti schimba gustul si compozitia in functie de retetele proprii: natural, ciocolata, cacao, vanilie, Irish Cream, cafea, alte suplimente nutritive sau pur și simplu cu suc de portocale, capsuni, zmeura, banana, etc… fara limite! Produsul nostru este natural, 100% albuș de ou, prelucrat printr-o linie tehnologica de ultima generatie, cu ajutor din partea Statului Roman si a Europei.

Investitia realizata la Avia Agro-Banat, a depasit 4 milioane de Euro. Ouale provin din ferma noastra proprie fiind atent supraveghete de medici veterinari. Prin procesul tehnologic automatizat se colecteaza ouale, sunt verificate si testate, apoi trecute pe linia de spargere, prin care se separa albusul de galbenus, apoi lichidul rezultat trece prin instalatia de pasteurizare speciala.

Procesul tehnologic este certificat ISO 9001, 140001, 180001 si HACCP. Produsul are Autorizatie Sanitar-Veterinara. O sticla de 500 ml este echivalentul a doua cani. Pentru un mic dejun puteti utiliza o cana pentru omleta alba iar cu o cana de albușuri de ou lichid puteti face o bautura cu ciocolata , adaugand in blender câteva lingurite de zahăr si ciocolată, și chiar copiii tăi, nu ar ști că nu e ciocolata cu lapte.

O cana (8 albușuri) furnizează 27 de grame de proteina pură cu o 100% biodisponibilitate, cu doar 2 carbohidrati. Zero grasime, zero colesterol, și doar 120 de calorii. Practic, 10 albușuri iti sunt suficiente pe zi pentru a pierde în greutate, gestionarea greutatii, precum și pentru construirea masei musculare.

proteina din oua si carne

O1 Egg White este 100% Biodisponibil! Ceea ce înseamnă că nici unul dintre aminoacizi nu este irosit. Albușuri de ou sub formă de praf și pulberi de proteine, în general, sunt doar 70% pana 80% biodisponibile. Pulberile sprijina numai cresterea masei musculare pentru 2 până la 3 ore, O1 Egg White este 100% biodisponibil și ajuta la cresterea masei musculare pentru 4 pana la 5 ore.

Care este diferența dintre lichidul pasteurizat și albușul de ou crud?

Organismul uman nu poate digera complet și în condiții de siguranță un albus de ou crud. Deci, dacă vă place să faceți „rutină Rocky”, cu un ou crud sau albus de ou crud în băutura dumneavoastră, vă pierdeti timpul si nu mai vorbim de amenințarea de infectare cu Salmonella.

Avidinul, care se gaseste in albusul de ou crud, blochează absorbția de vitamina B6 (Biotina), cauzând un deficit de vitamine, astfel ca pentru neutralizarea avidinului trebuie “fiert oul”. Prin fierbere, dupa cum stiti se distruge proteina care chiar ne intereseaza!

O1 ALBUS este 100% lichid pur provenit din albușuri de ou fara conservanti sau alti aditivi. Ouale lichide sunt pasteurizate la o temperatura suficienta pentru a asigura un produs de calitate superioara.

Prin procesul de pasteurizare se încălzește albusul la temperaturi limite cat sa nu se intareasca in instalatia de pasteurizare. Această căldură ucide salmonella și neutralizează streptavidina pentru a permite albușului de ou sa fie digerabil în condiții de siguranță de către organismul uman.

Când gătiti un albuș de ou, până la punctul de fierbere prin care realizati omleta, vă sunt arse proteinele care sunt cele mai valoroase; ele, transformandu-se intr-un produs denaturant, pierzand adevarata valoare a proteinei.

albus ou la sticla

Prin urmare, O1 ALBUS este cea mai pura forma de proteina din lume! Produsul lichid poate fi pastrat in frigider pentru 28 de zile și poate fi păstrat în siguranță înghețat pe termen de un an de zile.

Recomandam site-ul: www.ALBUS.ro