Acasă Sanatate & Sport Albușuri de ou crud la sticlă: cândva doar în afara țării, acum...

Albușuri de ou crud la sticlă: cândva doar în afara țării, acum și în România!

DISTRIBUIȚI

Albușul de ou: pe cât de banal, pe atât de bun!

Una dintre imaginile semnificative ale industriei cinematografice din Statele Unite este cea a lui Sylvester Stallone consumând ouă crude înainte de a cuceri treptele Muzeului de Artă din Philadelphia. Problema e că ouăle crude prezintă câteva probleme pentru cei care practică fitness-ul sau culturismul.

Rocky Balboa Albusuri ou

Prima dintre ele este pericolul îmbolnăvirii prin Salmonella. În fiecare vară vedem la televizor un nou control al organelor abilitate pe litoral și în alte zone turistice, unde se descoperă mâncare gătită și ingrediente, inclusiv ouă, cu termen expirat de valabilitate și risc sporit de îmbolnăvire a turiștilor.

O altă problemă este incapacitatea organismului uman de a asimila biotina, din cauza albușului de ou crud. Practic, substanța care stă la baza acestei bariere, avidinul, cauzează un deficit de vitamine, limitând potențialul nutritiv al oului crud.

albusuri ou versus galbenus

Nici gătirea albușului de ou nu este cea mai bună afacere. Fie că vorbim de o omletă, fie că preferi să fierbi ouăle, albușul de ou pierde cele mai importante proteine în momentul în care se depășește o anumită temperatură.

Știm sigur ca vizionai pe Youtube clipuri cu Jay Cutler (câștigător de 4 ori a Mr. Olympia) și Phil Heat, actualul campion, când își preparau acasă o omletă sau un shake de proteine cu albușuri de ou crud, direct din sticlă sau dintr-o cutie de carton.

Acum lucrurile sunt din ce în ce mai bune și te anunțăm ca poți găsi aceste albușuri de ou la sticlă si în România, prin O1 ALBUS.

Albușul de ou poate fi consumat într-o formă care să asigure toate beneficiile nutritive, fără problemele pe care le-am menționat în rândurile anterioare. Printr-un proces special de pasteurizare, albușul este supus unei temperaturi suficient de mari pentru a omorî salmonella, însă suficient de scăzute pentru a nu duce la întărire. Este procesul folosit de către O1 ALBUS. În sticlele și cutiile O1 ALBUS vei găsi de fiecare dată o compoziție de 100% lichid pur provenit din albușuri de ou.

Fiind destinat celor antrenați zilnic în obținerea corpului perfect, O1 ALBUS nu conține conservanți sau aditivi.

albusuri de ou la sticla congelate

O sticlă O1 ALBUS de 500ml conține echivalentul a 15 albușuri de ou, oferind 54 de grame de proteină pură, 4 carbohidrați și doar 240 de calorii. Dacă preferi echivalentul în ceva mai palpabil, 500 de ml O1 ALBUS sunt suficiente pentru două căni. Având zero grăsimi și zero colesterol, O1 ALBUS este ideal pentru programele de pierdere sau gestionare a greutății, precum și pentru dezvoltarea masei musculare.

surse de proteine albusuri ou si carne

Însă cel mai mare avantaj O1 ALBUS este că poți combina conținutul sticlelor cu alte ingrediente, pentru a obține shake-uri delicioase. De la căpșune, banane, zmeură, până la ciocolată, cafea și vanilie, ai o mulțime de opțiuni. Chiar și omletele ies foarte bune.

O1 ALBUS este disponibil în România și poate fi păstrat la rece timp de până la 120 de zile, sau înghetat aproape 1 an de zile.

albusuri de ou auchan

Poți comanda online aici: www.albus.ro sau poți găsi în toate magazinele Auchan din țară (ca sfat, îți sugeram să cauți atent aceste sticle în zona cu produse congelate).