Acasă Sanatate & Sport Antrenament biceps

Antrenament biceps

DISTRIBUIȚI
Antrenament biceps

Bicepsul reprezinta una din cele mai populare si importante grupe musculare pe care niciun culturist nu o lasa neantrenata. Fie ca doresti sa cresti in rezistenta sau sa iti dezvolti masa musculara a bicepsilor tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci exercitii care iti flexeaza bratele.
Bicepsul, in anatomia umana, este situat intre umar si cot, partea care face ca antebratul sa se indoaie fiind despartita in doua ligamanete.

Biceps cu gantere
Cele mai bune exercitii pentru biceps sunt tractiunile, flexiile cu gantera prin rasucire, flexiile cu haltera sau cele executate la cablu.
Daca doresti sa-ti dezvolti masa musculara a bicepsilor mareste de fiecare data greutatea sau i-ati o greutata care sa-ti permita sa faci maxim 6-8 repetari pe un singru brat.
Salile de fitness sunt dotate cu aparatura de ultima generatie care iti va permite sa-ti antrenezi bicepsul mult mai izolat fara a solicita si alte grupe musculare.

Antrenament biceps bara
Cele mai recomandate exercitii izolate pentru bicepsi sunt cele executate cu bara Z la banca Scott sau felexiile pe genunchi.
Un alt muschi care apartine bicepsului se numeste brachialis, muschi care este situat sub biceps. Acesta poate fi antrenat prin flexii Hammer (ciocan), cu mainile intinse pe langa corp si palmele orientate spre interior.


Puteti urmarii acest video cu exercitii recomandate pentru biceps mentionate si in descriere.

Sursa video

Sursa foto 1 si foto 2

1 COMENTARIU