Acasă Sanatate & Sport Care este diferența dintre lichidul pasteurizat și albușul de ou crud?

Care este diferența dintre lichidul pasteurizat și albușul de ou crud?

DISTRIBUIȚI
cea mai pura proteina din lume albus

Care este diferența dintre lichidul pasteurizat și albușul de ou crud?

Organismul uman nu poate digera complet și în condiții de siguranță un albus de ou crud. Deci, dacă vă place să faceți „rutină Rocky”, cu un ou crud sau albus de ou crud în băutura dumneavoastră, vă pierdeti timpul si nu mai vorbim de amenințarea de infectare cu Salmonella.

Avidina, care se gaseste in albusul de ou crud, blochează absorbția de vitamina B6 (Biotina), cauzând un deficit de vitamine, astfel ca pentru neutralizarea avidinului trebuie “fiert oul”. Prin fierbere, dupa cum stiti se distruge proteina care chiar ne intereseaza!

O1 ALBUS este 100% lichid pur provenit din albușuri de ou fara conservanti sau fara alti aditivi.

proteina din albus ou

Ouale lichide sunt pasteurizate la o temperatura suficienta pentru a asigura un produs de calitate superioara. Prin procesul de pasteurizare se încălzește albusul la temperaturi limite cat sa nu se intareasca in instalatia de pasteurizare.

Această căldură ucide salmonella și neutralizează streptavidina pentru a permite albușului de ou sa fie digerabil în condiții de siguranță de către organismul uman.

Când gătiti un albuș de ou, până la punctul de fierbere prin care realizati omleta, vă sunt arse proteinele care sunt cele mai valoroase; ele, trasnformandu-se intr-un produs denaturant, pierzand adevarata valoare a proteinei.

albus ou pasteurizat

Prin urmare, O1 ALBUS este cea mai pura forma de proteina din lume!

Puteti vizita pagina de facebook: https://www.facebook.com/O1albus/