Acasă Sanatate & Sport Ce este Bedtime Extreme si cum se foloseste!

Ce este Bedtime Extreme si cum se foloseste!

DISTRIBUIȚI
Shake Bedtime Extreme Myprotein

Ce este Bedtime Extreme si cum se foloseste!

Bedtime extreme este realizat special ca un supliment ce se folosește înainte de culcare. În timp ce tu dormi și mintea se odihnește, corpul tău folosește acest timp pentru a repara și regenera țesuturile musculare, deoarece nu este sub stresul antrenamentului sau al mișcări. Recuperarea care are loc în timpul somnului este una dintre cele mai bune modalități de refacere neuromusculară, împreună cu o alimentație și hidratare de calitate (Halson, 2008)

Sinteza proteinelor din sânge (SPS) este declanșată de o combinație de stres aplicat organismului și disponibilitatea aminoacizilor din corp. Un echilibru proteic va rămâne atâta timp cât în sânge există suficienți aminoacizi după antrenament.

Shake Bedtime Extreme Myprotein
Majoritatea sportivilor vor consuma suficientă proteină de calitate în timpul zilei pentru a furniza organsimului un flux constant de aminoacizi pe tot parcursul zile în sânge, de la surse alimentare la suplimente. Cu toate acestea, diferite forme de proteine vor avea nevoie de intervale mai lungi sau mai scurte de timp pentru a fi digerate și utilizate de către organism.

Cercetările privind sintetizarea proteinelor arată că, după un shake de proteine din zer, rata de sinteză a proteinelor se întoarce la nivelurile de bază după 3-4 ore. De asemenea, arată că rata de schimbare este mult mai mare în proteina din zer decât cazeina, care este mai mare decât a unui ou. Folosind un amestec de proteine poți utiliza calitățile fiecăruia pentru a facilita o eliberare conică a aminoacizilor în sânge intr-o perioadă lungă de timp chiar dacă nu mâncați regulat.

S-a constat că o un shake proteic din cazeină administrat înainte de culcare conduce la o concentrație semnificativ mai mare de aminoacizi în sânge, pe parcursul a 7,5 ore de somn. Bedtime Extreme vă poate oferi o creștere rapidă și mai mare a proteinei din zer, efectul mediu al cazeinei precum și efectul de lungă durată al oului. Acest lucra va hrăni țesutul dvs. cu aminoacizi astfel încât aceștia nu vor fi într-o stare negativă în cazul în care în corp există un deficit de azot insuficient pentru a menține rata de creștere.

Shake de proteine MyProteine Negru

În timp ce ingestia netă de proteine este semnificativă pentru a menține o stare anabolică și pentru a crea un bilanț adecvat de azot și un profil de aminoacizi pentru a repara și pentru a construi masa musculară, s-a arătat că, sincronizarea consumului de proteine are un efect asupra ratei de sinteză a proteinelor și asupra recuperării. Veți avea o creștere a SPS dacă administrați o proteină din zer, fie înainte, fie după antrenament.

Dacă dormiți 8 ore (cât este recomandat) în timpul nopții, până la ora 5 (dacă ai mâncat imediat înainte de culcare, ceea ce e puțin probabil), rata de SPS va scădea. Considerând că mâncați o masă la ora 7 și nu mai mâncați din nou până la ora 7 dimineața, veți avea până la 7 ore fără o rată ridicată de SPS.

Conținutul ridicat de proteine și conținutul redus de zahăr din acest amestec vă permite o creștere naturală a nivelurilor hormonului de creștere, care se întâmplă în mod natural seara, când vă culcați, ajutându-vă să regenerați masa musculară, să vă mențineți aspectul și să vă simțiți tânăr. Hormonul de creștere este considerat elixirul vieții, îmbunătățind calitatea pielii, sanătatea generală și repararea țesutului rănit. Proteina suplimentară înainte de culcare vă poate ajuta să ajungeți la un somn mai profund.

Consumul unor alimente bogate în proteine, cu conținut scăzut de zahăr înainte de culcare a crescut viteza la care participanții au ajuns într-un somn ne-REM, unde sunt mai odihniți și cu energia regenerată.

My Protein Bedtime Extreme Supliment

Probabil sunteți convinși de amestecul de proteine din acest suplimente, cu toate acestea, amestecul nu este singurul ingredient cheie care este în acest produs. Glutamina și HMB au fost adăugate pentru rolul lor în prevenirea degradării țesutului muscular în perioadele de repaus ceea ce corpul face pe timpul nopții. Vedeți articole relevante despre aceste suplimente pentru o privire mai aprofundată asupra a ceea ce pot face acestea pentru dvs.

bedtime extreme supliment nutritivRecomand acest produs Bedtime Extreme pentru oricine care trece printr-o fază intensă de antrenament și caută să construiască masă musculară sau să se recupereze de la antrenament pentru următoarea sesiune intensă. Acesta va completa proteina netă pe parcursul zilei și va duce la o mai bună pregătire, recuperare și creștere musculară.