Acasă Sanatate & Sport Cel mai bun mod de a crește în masă | Supliment Mygainer

Cel mai bun mod de a crește în masă | Supliment Mygainer

DISTRIBUIȚI
myprotein maieu albastru

Cel mai bun mod de a crește în masă | Supliment Mygainer

Mygainer este cea mai recentă soluție inovatoare de creștere în masă și forță.

Pentru persoanele cu greutate – cei care se luptă să mențină greutatea necesară pentru dezvoltarea masei musculare. Mărimea și forța se pot obține doar când organismul este în surplus caloric, atunci când consumați mai multe calorii decât puteți să ardeți. Este atât de simplu.

Formula premium de carbohidrați solubili Carb10™ din Mygainer și dextrina ciclică puternic ramificată, sunt excelente pentru completarea rezervelor de glicogen din mușchi, epuizate în urma exercițiilor fizice – esențiale pentru recuperarea optimă. Aceasta este o pudră superioară de proteine și de carbohidrați gata de amestecat, cu adaos de făină de amarant, L-glutamină, BCAA, multivitamine și enzime.

myprotein maieu albastru

Este Mygainer potrivit pentru mine?
Primul motiv pentru care cineva apelează la un supliment de creștere în masă este adesea scopul de creștere în masă musculară, dar atât de evident cât sună, acesta nu e singurul motiv. Oricare ar fi motivul pentru care o persoană dorește să câștige câteva kilograme, pentru unii oameni nu este la fel de ușor cum pare. În timp ce voi citiți aceste informații despre creșterea în greutate, ceilalți caută soluții de scădere în greutate. Acest lucru devine o problemă ce ține de tipul organismului.

În special atunci când încercați să obțineți masă musculară dar în mod natural kilogramele în plus vă ocolesc. Acest lucru se datorează mai multor motive, printre care și un metabolism foarte rapid.

Mygainer este o opțiune sănătoasă de a crește în greutate, împreună cu o dietă echilibrată. Există multe moduri de a crește în dimensiune. În continuare o să vă explic cum puteți crește în greutate într-un mod corect sau greșit.

maieu myprotein alb

Cum să crești în masă într-un mod corect
Chiar există un mod corect și unul greșit de a crește în masă? Depinde de definiția fiecăruia asupra dimensiunii. Dacă urmărești să dezvolți o masă musculară mai mare atunci cea mai importantă parte a acestui lucru este combustibilul administrat organismului. Puteți avea un antrenament optim în fiecare zi, dar dacă nu consumați proteinele și carbohidrații necesari, atunci acest lucru va duce probabil la arderea mai multor calorii decât cele pe care le luați.

Regula numărul unu a creșterii masei într-un mod corect este să vă asigurați că sunteți într-un surplus caloric – mai multe calorii decât puteți arde. Fără îndoială puteți consuma o cantitate mare de înghețată și pui așa cum Tom Hardy spune că a făcut ca să crească în greutate pentru a juca rolul Bane în Batman. Dar, în timp ce acest lucru ar putea funcționa cu un anumit termen limită în minte (de exemplu, filmarea unui blockbuster de la Hollywood), nu este sănătos și probabil că veți ajunge cu cea mai mare parte a acestei greutăți fiind grăsime.

Nu trebuie să fie neapărat despre măsurarea strictă a dietei. Aici intervine Mygainer. Dacă nu ești sigur de ceea ce are nevoie organismul tău pentru a dezvolta o masă musculară, ești avantajat de faptul că urmezi o dietă de creștere într-un mod corect.

tricou gri myprotein

Doi dintre aliații esențiali în creșterea masei musculare sunt carbohidrații și proteinele. Proteinele contribuie la creșterea masei musculare. Carbohidrații contribuie la recuperarea funcției normale a mușchilor (contracția) după un antrenament intens și/sau exerciții fizice de lungp durată care duc la oboseală musculară și la epuizarea rezervelor de glicogen din mușchi. Acest efect benefic este obținut prin consumul de carbohidrați, din toate sursele, la un aport total de 4g per kg de greutate corporală, în doze, în primele 4 ore și nu mai târziu de 6 ore, după o perioadă intensă și/sau după un exercițiu fizic de durată care duce la oboseală musculară și epuizarea depozitelor de glicogen din mușchi.

Cum se administrează
Recomandăm consumarea unei cupe mari și jumătate cu 500-1000 ml de apă sau lapte bogat în grăsime într-un shaker Myprotein. O porție conține 204g. Laptele bogat în grăsime este o idee bună dacă îți este greu să te menții la o greutate dar nu trebuie să consumi doar Mygainer într-o formă lichida. Poți folosi ca ingredient amestecat cu iaurt natural, unt, porridge sau smoothie-uri atunci când ești grăbit sau oricând pe parcursul zilei.

RealMen.ro recomanda Myprotein.ro