Acasă Conace Conacul Versace a fost vandut cu 41.5 milioane de dolari

Conacul Versace a fost vandut cu 41.5 milioane de dolari

DISTRIBUIȚI

Conacul Versace a fost vandut cu 41.5 milioane de dolari. In momentul in care conacul Versace a ajuns de vanzare pe piata, pretul sau era estimat la 125 de milioane de dolari. Doua taieri din pret mai tarziu, pretul a ajuns in cateva luni la 75 de milioane de dolari pentru casa Versace. S-a ajuns, in final, la licitatia falimentara care a inceput de la suma de 25 de milioane, aceasta fiind suma minima pentru o astfel de vila.

Pretul final cu care a vost vanduta proprietatea Versace?

41.5 milioane de dolari. Diferenta mare, nu-i asa, de la 125 la 41.5 milioane de dolari, pentru acelasi conac Versace.

Grupul condus de cei care sunt in fruntea Jordache Enterprises in asociere cu un grup ce detine un lant hotelier, numit VM South Beach LLC, ar fi fost cei care au castigat licitatia si care acum sunt proprietarii conacului Versace.

casa-versace-vazuta-noaptea

VM South Beach a fost de foarte mult timp interesat de teren si de vila. Ei au cumparat ipoteca de la proprietarul Peter Loftin, in decembrie 2011. Aceasta ipoteca s-ar fi ridicat la 30 de milioane de dolari, in dosarul de faliment. Loftin a cumparat casa in anul 2000 cu 19 milioane de dolari si a inchiriat-o pana in mai 2013 lui Barton Weiss care a folosit-o pe post de hotel.

canapea-versace

Gianni Versace a cumparat initial casa in 1992 si a cheltuit milioane de dolari pentru a o renova, el adaugandu-i o noua aripa si upgrade-uri de top cum ar fi piscina cu aur de 24 de karate, pereti pictati manual si fresce pe tavan.

Cu o istorie bogata si mobila de cea mai inalta calitate, aceasta licitatie ar fi trebuit sa fie licitatia secolului, dupa cum spunea Lamar Fisher, presedinte si CEO al Fisher Auction Company.

casa-lui-versace

Multi spun ca de proprietate ar fi fost interesat inclusiv David Beckham dar si Donald Trump ori rapperul Drake. Fiul lui Donald Trump a ratat achizitionarea vilei Versace cu doar jumatate de milion de dolari.

dormitor-oriental-versace

holul-casei-versace

piscina-exterioara-casa-versace

sala-de-mese-a-casei-versace

terasa-versace

versace-curte-exterioara

versace-dormitor