Acasă Stil Creative Fair va propune o editie speciala Ho Ho Ho Merry Christmas

Creative Fair va propune o editie speciala Ho Ho Ho Merry Christmas

283
0
DISTRIBUIȚI
creative-fair-ho-ho-christmas

Creative Fair va propune o editie speciala Ho Ho Ho Merry Christmas. In calitate de parteneri media, RealMen.ro are placerea de a va invita la un nou eveniment. Suntem deja in luna decembrie si ce altceva sa-ti bucure inima, sa-ti inalte sufletul daca nu apropierea unei sarbatori sfinte. Luna decembrie aduce in marea noastra familie, armonie, veselie si ganduri bune.

Se apropie Sarbatorile de Iarna! Suntem cautarea unei tinute perfecte pentru Craciun sau pentru intampinarea anului nou sau in cautarea unui cadou special, ori avem o datorie de suflet si vrem ca „atentia” noastra sa incante si sa fie apreciata, dar, mai ales, sa ramana mereu.
Creative Fair va propune la o editie speciala Ho Ho Ho Merry Christmas, o editie in care fashionistele vor fi intampinate de cele mai hot creatii de sezon ale tinerilor designerilor vestimentari, de accesorii sibijuterii.
Targul se va desfasura in centrul isoric al capitalei la Bound Club&Bar, pe strada Smardan nr 30, intrarea pentru vizitatori fiind libera.
Daca te hotarasti sa participi la CREATIVE Fair- HO HO HO Merry Christmas poti da join la evenimentul creat pe facebook https://www.facebook.com/events/236186909882049/ sau ne poti contacta la nr de telefon 0753153128/0723546116 si pe email la creativ.inteligent@gmail.com.

creative-fair-ho-christmas-parteneri-realmen