Acasă Sanatate & Sport Cresteti masa musculara cu Total Mass!

Cresteti masa musculara cu Total Mass!

DISTRIBUIȚI
nutritech total mass masa musculara

Cresteti masa musculara cu Total Mass!

masa musculara nutritech total mass

 

Scopul vostru, pentru care va antrenati, este, in general, de a creste masa  musculara si de a scapa de grasime. Cu Total Mass nu trebuie sa va faceti grija in legatura cu grasimea, concentrativa doar pe cresterea masei musculare. Total Mass este considerat de multi ca fiind cel mai bun produs pentru masa musculara , care se afla acum pe piata. Relaxativa, concentrativa pe antrenament si lasati Total Mass sa va ajute sa aveti cei mai dezvoltati muschi.

In plus, Total Mass are cel mai delicios gust, asa ca abea veti astepta sa beti un shake extraordinar! Insa, spre deosebire de shake-urile obisnuite, fara aport nutritional, Total Mass este inarmat cu nutrientii de baza care vor face muschii vostri sa creasca in timp record. Fiecare portie de Total Mass  are exact caloriile necesare pentru evita acumularea de grasime dar si pentru a creste masa musculara.

Spre deosebire de celelalte suplimente similare, cu Total Mass  nu veti avea senzatia de balonare, deoarece formula lui contine exact ceea ce corpul vostru are nevoie pentru a creste in greutate. Total Mass are cele mai bune ingrediente. Nimic nu a fost adaugat in plus doar pentru a umple flaconul. Fiecare  ingredient are scopul lui precis, pentru care a fost adaugat in formula.

Spre deosebire de alte produse, care contin carbohidrati ieftini si care duc la ingrasare, Total Mass contine carbohidrati de inalta calitate. Continutul ridicat de proteine pentru un gainer (25%)va ajuta sa nu munciti in plus pentru a da jos stratul de grasime, ci sa puneti pe voi masa musculara de calitate.

Pentru rezultate maxime, se recomanda utilizarea de 3 ori pe zi a 2 masuri ( cca 75 g) dizolvate  in 250 ml lapte degresat sau apa, astfel: – in zilele de antrenament:  1 portie intre mesele principale, 1 portie imediat dupa antrenament si 1 portie seara la culcare. – in zilele in care nu faceti antrenament: 1 portie dimineata, 1 portie intre mesele principale, 1 portie seara la culcare.

Compoziţie :maltodextrina, concentrat proteic de zer obtinut prin microfiltrare  incrucisata la rece,concentrat proteic din lapte, cazeinat de sodiu, L-Glutamina in forma libera, mix vitamine-minerale, seleniu, bor, creatina monohidrat micronizata, lecitina, dextroza, fibre solubile (inulina, carboximetilceluloza), pudra de cacao olandeza*, aroma de ciocolata/vanilie/capsuni**, acid citric**, colorant natural (carmin)**. Nota: Factorii nutritivi si ingredientele pot varia usor in functie de tipul de aroma. * doar pentru aroma de ciocolata ** doar pentru aroma de capsuni

Website: www.Nutritech.ro