Acasă Moda barbati Cum arata hainele din colectia Rynshu Motorcycle

Cum arata hainele din colectia Rynshu Motorcycle

DISTRIBUIȚI

Cum arata hainele din colectia Rynshu Motorcycle.  Rynshu Colectia Primavara-Vara 2014 atat pentru barbati cat si pentru femei se anunta ca fiind unul dintre boom-urile lui 2014. Stilul abordat de Rynshu in primavara anului 2014 este evident, din imaginile de mai jos, unul urban rezultat din amestecul de street-style si sport. Doua cuvinte vor domina colectia Rynshu: Kakkoii si Kawaii. Sa le explicam pe rand.

Kakkoii inseamna in limba japoneza „foarte tare” sau cool, din limba engleza, pentru a-i gasi un corespondent cat mai exact. Va putea fi gasit pe jachetele din colectie, acesta emanand un look nou, fresh, barbatesc, sofisticat.

Kawaii, pe de alta parte, inseamna „simpatic, dragalas” sau cute, din limba engleza, si a fost si este o tema mereu prezenta in colectiile lansate de Rynshu de-a lungul carierei sale.

Ce trebuie sa retinem? In primul rand hainele pot fi purtate fara nici o grija, au un stil placut, purtabil. Pe de alta parte Rynshu Motorcycle este o colectie de haine practice, care chiar isi gasesc rolul in cotidianul fiecaruia dintre noi!

camasa-neagra-descheiata-la-gat-si-pantaloni-cu-dungi-pe-picior

costum-alb-barbatesc-cu-gauri

costum-casual-cu-imprimeuri-gri

tricou-cu-cap-de-mort-si-costum-casual-taiat

motorcycle-rynshu-spring-summer