Acasă Sanatate & Sport Definire musculara prin reducerea apei

Definire musculara prin reducerea apei

DISTRIBUIȚI
definire musculara prin reducerea apei

Definire musculara prin reducerea apei.

retentia de apa

Sunt deseori intrebat cum reusesc sa elimin excesul de fluide din organism pentru a arata bine, cu muschii bine definiti atunci cand particip la un concurs sau la un photo shooting. Ceea ce le spun tuturor este ca reactionam diferit la fluide, iar „manipularea” lor in apropierea concursului poate sa nu functioneze la fel pentru toata lumea. Totusi, am sa va spun ce fac eu cu o saptamana inainte de eveniment.

Cu o saptamana inainte de concurs…

Incep prin a folosi o cantitate normala de sare pentru mancaruri, in timp ce o cresc pe cea de fluide, simultan, in prima parte a saptamanii. Acest proces duce la umflarea muschilor atunci cand esti pe scena. Insa poate fi destul de inselatoare metoda deoarece sodiul va duce la retinerea apei in organism. Asadar, crescand cantitatea de sare, automat creste si retentia de apa.

Acest lucru este in regula atat timp cat reusesti sa elimini surplusul de apa din tesuturile subcutanate pana la concurs, adica pana la sfarsitul saptamanii. Pentru a face acest lucru, eu elimin sodiul din dieta cu 2-3 zile inainte de eveniment, iar apoi reduc si cantitatea de apa pentru a permite muschilor sa arate bine, dar sa fie striati.

Iata cum am procedat, mai exact, pentru a obtine rezultatele dorite:

In prima parte a saptamanaii, de duminica pana marti, am crescut cantitatea de apa consumata zilnic, ajungand la 7-9 litri de apa pe zi. Apoi am renuntat la sodiu (inclusiv albusuri de ou si pudra proteica), incepanad de joi si pana vineri. Incepand cu ziua de miercuri, am inceput sa… vezi aici continuarea articolului: http://www.topculturism.ro/reducerea-fluidelor-inainte-de-concurs/