Acasă Moda barbati D&G : 5 lucruri pe care nu le stiai

D&G : 5 lucruri pe care nu le stiai

DISTRIBUIȚI

D&G sau Dolce and Gabanna reprezinta un brand Italian cu multa putere pe scenele de moda ale intregii lumi. Multi i-au numit pe cei doi designeri ca fiind cei mai puternici din lume. Desi segmentul preferat de celebra casa de moda este femeia, ei creeaza si costume pentru barbati si chiar si accesorii.

dolce-and-gabbana-spate-barbati-in-costume-elegante

 Iata 5 lucruri pe care nu le stiai despre D&G :

1. Dolce si Gabanna s-au intalnit in anul 1980 cand lucrau ca asistenti intr-un atelier din Milano. Au decis in 1983 sa isi uneasca fortele creative intr-un singur brand si astfel s-a nascut Dolce & Gabanna care mai apare si prescurtat ca D&G.

2. Dolce si Gabanna sunt parteneri atat de afaceri cat si in viata privata. Au fost despartiti o perioada, prin 2005, urmand sa se impace in 2008.

3. Casa de moda D&G are o predilectie pentru negru pe care il introduce in fiecare creatie. Acest fapt provine de la faptul ca cei doi s-au inspirat din viata taranilor si gangsterilor din Sicilia care purtau foarte mult negru.

Dolce-Gabbana-mens-commercial

4. Prima colectie D&G a aparut in 1985 pe scena show-ului de moda New Talent din Milano, Italia.

5. Incepand cu anul 2010, brandul Dolce And Gabanna este estimat in mod official la peste 2 miliarde de dolari.

Celebrii Domenico Dolce si Stefano Gabanna si-au pus amprenta pe multe accesorii pentru barbati. Suntem siguri ca ai cautat cel putin o data ceasuri D&G , parfumuri D&G sau adidasi D&G ori chiar ochelari D&G, de soare, bineinteles.

doolce-and-gabbana-2013