Acasă Branduri Ceasuri Barbatesti Dior Chiffre Rouge C03 Moonphase – un ceas de mana clasic ?

Dior Chiffre Rouge C03 Moonphase – un ceas de mana clasic ?

DISTRIBUIȚI

Dior Chiffre Rouge C03 Moonphase – un ceas de mana clasic ? Pentru multi producatori de ceasuri de mana elvetiene, a descrie o piesa ca fiind un „ceas fashion” este una dintre cele mai mari insulte cu putinta, datorita multitudinii de ceasuri de mana ieftine, pe quartz, pe care le poti cumpara in duty-free. Acest fapt explica de ce marile branduri au inceput sa se puna bine pe treaba si sa investeasca masiv in aria ceasurilor de mana, pentru a arata lumii si mai ales competitiei ca ei, de asemenea, pot construi ceasuri de mana care sa iasa in evidenta!

Deloc surprinzator, Dior a fost si inca este una dintre cele mai de succes branduri care au facut aceasta tranzitie, odata cu lansarea lui Chiffre Rouge in anul 2004. Ulterior, Dior a urmat un curs clar definit: stil si lux intr-o colectie de ceasuri barbatesti creata de Creative Directorul Hedi Slimane, Chiffre Rouge, care a reflectat perfectiunea minimalista a casei Dior combinata cu calitatea productiei.

In cadrul targului de ceasuri de mana Baselworld, ultimele modele de ceasuri Chiffre Rouge au dovedit ca designul devine rapid ceva clasic. Piesa de rezistenta care a iesit rapid in evidenta si a captat interesul tuturor a fost ceasul de mana Christian Dior – C03 Moonphase, cu mecanism Zenith Elite. Simplu si mai mult spre clasic, C03 Moonphase este o intoarcere la styling-ul minimalist, cu o carcasa din otel si hoteladran liber, fara cifre si alte combinatii de insertii ce ii puteau afecta imaginea per total.

Oricum, acest ceas poate fi purtat numai cu un costum bine croit si cu pantofi din piele naturala.

Din pacate, au fost produse doar 100 de bucati din ceasul de mana Christian Dior C03 Moonphase asadar ai fi chiar norocos sa pui mana pe un astfel de ceas. Daca nu, asteapta-te la niste preturi uluitoare in anii ce vin, cand actualii proprietari vor dori sa le vanda. Fiind putine unitati pe piata, vor putea ridica pretul foarte mult!

Ceas-de-mana-Dior-Chiffre-Rouge-C03 Moonphase