Acasă Sanatate & Sport Ești ceea ce mănânci | Realitate sau ficțiune?

Ești ceea ce mănânci | Realitate sau ficțiune?

DISTRIBUIȚI
carbohidrati versus grasimi

Ești ceea ce mănânci | Realitate sau ficțiune?

Abdomenul Plat | Realitate sau Ficțiune?

EȘTI CEEA CE MĂNÂNCI! Uite… am spus-o. Indiferent de intensitatea antrenamentului, de numărul de ore, de câte abdomene faci, nu poți compensa o dietă proastă.

Toată lumea are un pachet de pătrățele, dar de cele mai multe ori este ascuns sub un strat adipos și pentru a-l descoperi, trebuie să ne antrenăm și șă mâncăm într-un mod care să încurajeze arderea grăsimilor și construirea țesutului muscular slab.

Cu alte cuvinte, dacă sunteți pe surplus caloric, veți obține kilograme în plus. Dacă sunteți pe deficit caloric, greutatea dumneavoastră o să scadă; cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că o să vă reduceți grăsimea corporală.

Dacă nu vă antrenați și mâncați într-un mod care să promoveze arderea de grăsimi și menținerea/creșterea masei musculare slabe, greutatea pe care ați putea-o pierde ar putea fi pentru că ardeți mușchii ca energie și nu grăsimile corporale depozitate.

Rețineți că mușchiul este mai dens decât grăsimea și prin urmare, pierderea în greutate nu se corelează neapărat cu reducerea grăsimii.

abs myprotein

Cu cât avem mai puțini mușchi, cu atât organismul nostru are mai multă eficiență în ceea ce privește energia naturală care arde adesea sub formă de grăsime corporală stocată, precum și aspectul tonifiat și slab. Prin urmare, trebuie să ne asigurăm că obținem cantitatea potrivită de macronutrienți pentru a maximiza performanța alimentării și recuperarea.

Următoarele sfaturi vă vor ajuta în obținerea unui abdomen plat.

Abdomenul Este Creat În Bucătărie

După cum am menționat mai sus, SUNTEAM CEEA CE MÂNCĂM și dacă într-adevăr doriți să obțineți un abdomen plat (pentru a evidenția faptul că este o posibilitate pentru oricine), pur și simplu trebuie să aderați la TDEE (cheltuielile zilnice totale de energie) și să urmați o dietă echilibrată. Asta nu înseamnă că trebuie sa fie plictisitor, puteți consuma alimente gustoase și hranitoare și să promovați arderea grăsimilor și creșterea musculară.

Întotdeauna recomand să pregătiți masa înainte de noapte, astfel încât să aveți mereu mâncăruri sănătoase. Majoritatea oamenilor tind să consume mâncare nesănătoasă sau gustări atunci când sunt înfometați, deci pregătindu-vă mesele în avans puteți evita astfel de pofte.

Din nou, totul în echilibru și moderație. Pornind de la premisa că mănânci sănătos în 80% din cazuri pe parcursul unei săptămâni, o gustare nepotrivită nu o să vă afecteze. De obicei, după 7-10 zile de alimentație sănătoasă, îmi place să am un “cheat meal”. Cheia este să vă ascultați corpul pentru că după o perioadă de mâncat sănătos și antrenat intens, corpul vostru vă va spune când aveți nevoie de o „masă de realimentare”. Personal, îmi place să mă realimentez cu un burger și milkshake.

De asemenea trebuie să fiți atenți la aportul de proteine, grăsimi și carbohidrați pentru a vă susține obiectivele de sănătate și de antrenament. Vrem să ne hrănim corpul și astfel este esențial să obținem un echilibrul eficient; îmi place să mă refer la TTT (tip, total și calendar), deoarece este atât de important să mănânci cantitatea potrivită de alimente în anumite momente.

metode antrenament myprotein

Ești Ceea Ce Mănânci

Să fim serioși, este foarte greu să schimbi o serie de obiceiuri proaste peste noapte, dar este posibil în 6-8 saptamani; de fapt, aceasta este o perioadă realistă de timp pentru a vedea schimbări vizibile ale corpului ca rezultat al unui stimul extern sub formă de antrenament și alimentație echilibrată. Întotdeauna le spun cliențiilor să-și verifice greutatea dimineața și să-și facă poze săptămânal în același loc pentru a-și monitoriza progresul. Trebuie să vă gestionați așteptările personale, să fiți răspunzător pentru acțiunile sau lipsa acestora și să fiți realist cu obiectivele dvs.

De exemplu, o cantitate sigură de greutate care se poate pierde într-o săptămână este de 1-2 lbs; cu toate acestea, este posibil să pierdeți mai mult în funcție de cantitatea de grăsime corporală pe care o dețineți în prezent, precum și de corelația între antrenament și alimentație. Cheia este persistența, antrenamentul regulat și obținerea rezultatelor ca urmare a unei alimentații echilibrate.

Succesul Suplimentelor

suplimente nutritive de calitate myprotein

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc se referă la suplimentele pe care le consum, dar cred că întrebarea cea mai importantă este… de la ce companie șă iau și de ce?

De Ce Folosesc Myprotein?

În mod ideal, vrem să obținem toți nutrienții din alimente; Ei bine, acest lucru nu este posibil din mai multe motive, de exemplu: pe parcursul lunilor de toamnă și de iarnă din Marea Britanie pierdem multă lumină naturală a soarelui care poate reduce semnificativ nivelul vitaminei D, vitamina D este esențială pentru sănătatea oaselor și bunăstarea noastră generală, prin urmare suplimentarea cu vitamina D poate fi benefică.

Există o serie de suplimente pe care le recomand să le folosiți pentru a vă susține pierderea de grăsimi și menținerea/creșterea musculaturii slabe; în nici un caz nu o să promovez un regim alimentar bazat pe junk food pentru recuperarea de după antrenament.

Acesta este motivul pentru care am folosit personal Myprotein de mai mulți ani și rezultatele pe care le-am obținut prin consumarea produselor lor vorbesc de la sine! Folosesc Myprotein din următoarele considerente:

Ingrediente de calitate
Gama Naturală
Clasa AA pentru siguranța alimentelor
Fără agenți de umplere
Produse științific cercetate și inovatoare
Gust natural delicios
Cele mai competitive prețuri online
O gamă variată de suplimente și alimente.

shaker albastru mic

Top 5 Suplimente Personale

Izolat Proteic Din Zer

De ce este recomandat?

Folosesc Izolatul Proteic din Zer pentru că este o proteină din zer cu absorție lentă, perfectă pentru recuperarea de după antrenament; de fapt, proteina din zer prezintă cea mai mare valoare biologică a oricărei proteine, însemnând că este digerată și absorbită mai eficient decât alte proteine.

Poate dura până la 6-8 ore pentru ca alimentele întregi să fie digerate, în timp ce Izolatl Proteic din Zer este digerat în aproximativ 60-90 minute, fiind sursa perfectă de proteine pentru recuperarea rapidă și eficientă a musculaturii.

Fiecare servire conține 23g de proteine și aproximativ 0.5g de grăsimi și carbohidrați.

Alpha Men / Active Woman Multivitamin

De ce este recomandat?

Exercițiile fizice pot afecta sănătatea sistemului imunitar și pot afecta sensibilitatea la leziuni sau boli. Prin urmare, este vital ca orice persoană care practică în mod regulat exerciții fizice să-și întărească sistemul imunitar pentru evitarea bolilor sau accidentărilor.

Suplimentarea dietei cu multivitamine de calitate precum „Alpha Men” și „Active Woman” este o metodă extrem de eficientă de a vă asigura că obțineți doza zilnică recomandată pentru menținerea sănătății și bunăstării generale și îmbunătățirea imunitătii organismului.

Omega 3

De ce este recomandat?

Dacă sunteți ca mine, probabil consumați suficient pește pentru a obține doza zilnică recomandată de acizi grași omega 3; corpul uman nu poate produce omega 3, așa că trebuie obținut prin dietă, motiv pentru care nutriționiștii recomandă consumarea unui supliment de omega 3.

Există numeroase beneficii pentru sănătate asociate cu suplimentele de omega 3, dovedite prin faptul că EPA și DHA ale omega-3 îmbunătățesc sănătatea cognitivă și a inimii și reduc nivelurile scăzute ale trigliceridelor și ajută la pierderea grăsimilor.

sticla apa myprotein

Pudră BCAA

De ce este recomandat?

BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) sunt alcătuiți din cei 3 aminoacizi esențiali (leucină, izoleucină și valină), care constituie blocurile de proteine. BCAA promovează sinteza proteinelor și vă ajută la dezvoltarea masei musculare, precum și la pierderea de grăsimi datorită procesului caloric.

BCAA acționează ca o sursă directă de energie pentru mușchi și poate ajuta la prevenirea afecțiunilor musculare. De asemenea, Valina poate reduce oboseala, îmbunătățește rezistența și îmbunătățește performanța. BCAA poate sprijini pierderea de grăsimi datorită modului în care leucina semnalează faptul că ați consumat suficiente alimente. BCAA este recomandat a fi consumat înainte și pe parcursul antrenamentului, fiind o formula solubilă instant, puteți să adăugați apă și să consumați.

L-Carnitină Lichidă

De ce este recomandat?

„L-carnitina lichidă” este absorbită rapid de către organism și ajută la transferul acizilor grași cu lanț lung, cum ar fi trigliceridele în mitocondrii (instalația de energie a celulelor), unde acestea pot fi oxidate pentru a produce energie. S-a dovedit faptul că L-Carnitina reduce oboseala și acționează ca un inhibitor al apetitului.

Prin urmare, L-carnitina este un bun care nu poate fi neglijat în dieta dumneavoastră. Nu numai că ajută organismul să depoziteze mai puține grăsimi, dar va mări capacitatea acestuia de a arde mai multe calorii. L-Carnitina poate crește forța, fapt care va duce în mod natural la o creștere a masei musculare slabe și la eficientizarea arderii naturale a grăsimilor depozitate în organism.

ZMA

De ce este recomandat?

ZMA poate îmbunătăți calitatea somnului și poate ajuta la inducerea stării naturale de somnolență. În timpul somnului, organismul noastru secretă în mod natural doze mari de hormon de creștere la niveluri similare celor din timpul exercițiilor intense, ceea ce va sprijini creșterea musculară slabă și vă va ajuta să obțineți acel corp tonificat la care ați visat, împreună cu un somn de calitate pe parcursul nopții.

Ține-ți minte… Nu creștem în sală; ne arătăm intenția de creștere și apoi trebuie să sprijinim această intenție printr-o alimentație echilibrată și odihnă suficientă.

antrenor personal myprotein

Thermopure

De ce este recomandat?

După cum sugerează și numele, „Thermopure” este un termogen natural care asigură o stimulare naturală a energiei, va crește rata metabolică și va mări temperatura corpului, ceea ce poate ajuta la stimularea mișcării moleculare a grăsimilor, astfel încât aceasta poate fi utilizată ca energie.

Ovăz Instant

De ce este recomandat?

Ovazul instant este un carbohidrat de amidon și este perfect pentru refacerea glicogenului muscular vital după un antrenament intens. Alimentația lichidă este o modalitate foarte bună de a furniza mușchilor carbohidrați de calitate pentru a promova creșterea musculară și recuperarea musculaturii slabe. Prin urmare, adăugarea acestui ovăz într-un shake proteic este foarte recomandată.

Urmează Drumul Către Un Abdomen Plat

Cardio este o modalitate foarte bună de a arde grasimea corporală suplimentară și recomand tuturor clienților mei să facă 30-60 de minute de cardio LISS (intensitate scăzută) de 3-5 ori pe săptămână! LISS cardio poate fi făcut oriunde de către oricine și vă asigură că lucrați cu 60-70% peste rata de repaus a inimii afectând în primul rând depozitul de grăsimi al organismului, ca sursă de energie!

Dacă sunteți apt din punct de vedere fizic să efectuați un antrenament de mare intensitate, aș integra antrenamentul HIIT în regimul cardio, 2-3 sesiuni pe săptămână cu un interval de 48h de odihnă între fiecare sesiune pentru recuperarea completă EPOC (consum energetic după consumul de oxigen) precum și pentru a promova pierderea de grăsimi!

carbohidrati versus grasimi

Mitul 1 – Carbohidrații Te Îngrașă

Aud foarte des… „Nu mănânc carbohidrați pentru că mă îngrașă”. Acestea sunt probabil cele mai ridicole mituri auzite. Totuși, există un adevăr în spatele acestui lucru. Ca și orice macronutrient, dacă consumați mai mult astfel încât să formați un surplus caloric, atunci vă veți îngrășa. Carbohidrații sunt singurii macronutrienți ne-esențiali pe care organismul poate să-i convertească în glucoză; carbohidrații sunt importanți atât pentru funcționarea normală a creierului cât și pentru dezvoltarea musculaturii și necesari pentru obținerea unui abdomen plat.

Când vine vorba de carbohidrați, TTT (tip, total si sincronizare) este foarte important. Încercați să evitați alimentele zaharoase și să consumați carbohidrați densi nutritivi cum ar fi fructele și legumele și carbohidrații complexi, cum ar fi cartofii dulci și ovăzul pe parcursul zilei. După antrenament ne dorim un carbohidrat cu valoare gi mai ridicată, cum ar fi dextroza sau maltodextrină; care va menține ridicat nivelul de insulină și vă ajută la umplerea glicogenului muscular, precum și la absorția proteinelor în mușchi.

Din nou, este vorba despre sincronizarea carbohidraților astfel încât să putem maximiza efectele alimentației în recuperarea musculară și să putem minimiza efectele surplusului de glucoza convertit în depozite de grăsimi. Fructele sunt bogate în fructoză și recomandate a fi consumate dimineața și înaintea antrenamentului în timp ce carbohidrații amidonici precum cartofii dulci și orezul sunt recomandați a fi consumați după antrenament.

Mitul 2 – Mai Multe Abdomene

Nu contează cât de multe abdomene faci, nu o să obții un abdomen plat cu șase pătrățele. Puteți însă dezvolta masa musculară abdominală, dar acest lucru nu va arde neapărat grăsimea care acopera abdomenul.

exercitii abdomen

Myth 3 – Abdomenul plat este pentru totdeauna

Odată ce ai obținut un abdomen plat, nu înseamnă că o să rămână așa pe viață. Așa cum am menționat mai devreme, este vorba despre deficitul caloric vs. surplusul caloric. Nu mă înțelegeți greșit, odată ce aveți un abdomen plat, este mult mai ușor să-l mențineți așa decât să-l obțineți, dar știți cum se spune … „Un moment pe buze, o viață pe șolduri”

RealMen.ro recomanda MyProtein.ro