„Genunchii sa nu treaca de varful picioarelor.” Mit sau adevar?

DISTRIBUIȚI

„Genunchii sa nu treaca de varful picioarelor.” De prea multe ori auzim indicatia asta aruncata aiurea prin salile de fitness si multi oameni au de suferit de pe urma ei. In video-ul acesta vom explica de ce si speram sa punem capat acestei reguli.

cum se fac genuflexiunile corect

Video-uri detaliate despre exercitii, greseli comune in salile de fitness, de ce simti anumite dureri, cum sa le previi si distrugerea miturilor care impiedica lumea sa progreseze mai departe. Totul despre antrenament, alimentatie si stil de viata sanatos

Suntem doi antrenori pasionati, absolventi ai facultatii de Kinetoterapie UNEFS care punem foarte mare accent pe forma si executie corecta. Prea multi antrenori merg pe principiul „las’ ca merge si asa” si in felul asta multi oameni se trezesc cu probleme mai devreme sau mai tarziu.

Catalin Milea:
-Licentiat in Kinetoterapie si motricitate speciala de catre UNEFS Bucuresti;
-Antrenor Personal licentiat de catre Move On Fitness Education;
-Licentiat ca Tehnician Maseur;
-Experienta de 5 ani in industria fitness-ului;
-Specializat in:
1) Bodybuilding
2) Cardiofitness
3) Calisthenics
4) Powerlifting
5) Recuperare medicala

Motto: ,,Second by second you lose de opportunity to become the person you want to be. Take charge of you life.” -Greg Plitt

Mihai JidovMihai Jidov:
• Absolvent al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport – Facultatea de Kinetoterapie
• Sportiv de performanta in baschet timp de 4 ani
• Antrenor Personal – certificat de Scoala de fitness – Fitness Scandinavia, acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi EFA (European Fitness Association)
• Experienta in domeniul fitnessului de 6 ani
• Specializat in recuperare si refacere sportiva, imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii, kinetoterapie, bodybuilding, strength training si fatloss.

Mai multe puteti afla despre ei pe canalul oficial de Youtube, 2 Antrenori.