Acasă Sanatate & Sport Îmbrăcăminte pentru cardio | Selecțiile designerilor noștri

Îmbrăcăminte pentru cardio | Selecțiile designerilor noștri

DISTRIBUIȚI
outfit myprotein antrenament

Cardio – fie î-l iubești, fie î-l urăști.

Dar indiferent de categoria în care vă aflați, alegerea unui stil vestimentar potrivit duce la îmbunătățirea performanței. Indiferent că vă plimbați, alergați, mergeți pe bicicletă sau practicați canotaj, veți obține rezultate mai bune cu o îmbrăcăminte adecvată care să vă împingă spre performanță, decât să vă țină în loc.

outfit myprotein antrenament

La Myprotein, noi tratăm antrenamentul foarte serios – designerii noștri se străduiesc să livreze articole de îmbrăcăminte care să acopere toate nevoile dvs. de antrenament. Mai jos sunt alegerile lor de top pentru acea sesiune de cardio care îți crește pulsul inimii și care poate fi sau nu poate fi evitată …

Pentru Femei

Primul aspect de care trebuie să țineți cont, suportul – deoarece cardio = mișcare, nu-i așa? Asta înseamnă că anumite lucruri trebuie să fie ținute sub control, și aici intervine bustiera noastră Heartbeat Sports Bra.

Având o betelie elastică, design confortabil și cupe integrate îmbunătățite – această bustieră îți asigură spatele (și partea din față) pe tot parcursul celor mai intense circuite.

Designul racer-back cu detalii din plasă creează un aspect îndrăzneț care vă ajută să păstrați o temperatură optimă a corpului și permite o largă gamă de mișcare. Disponibilă în culorile negru, gri, alb sau roșu vibrant – această bustieră trebuie neapărat inclusă în garderoba de antrenament.

pantaloni scurti femei myprotein romania

Desigur, aveți nevoie și de niște pantaloni care să se asorteze iar noi avem colanții Heartbeat Full-Length sau pantalonii scurți Heartbeat Training de unde să alegeți. Ambele sunt fabricate folosind țesături super-moi, o talie înaltă de susținere pentru confort maxim, contur modelat formei dvs. și – poate cel mai important – ambele sunt potrivite pentru genuflexiuni.

pantaloni diverse culori myprotein

Colecția noastră Heartbeat este fabricată din țesături care permit aerului să circule, asigurând un confort sporit prin menținerea umezelii departe de corpul tău. Perfect atunci când antrenamentul crește în intensitate.

maieuri antrenament femei myprotein

În cazul în care bustiera sport și colanții sunt prea îndrăzneți, atunci Vesta Reveal este obiectul vestimentar ideal pentru completarea ținutei. Aceasta este creată dintr-un material moale cu detaliu racer-back pentru a va oferi libertatea si fluxul de aer necesar oricărei activități. Design simplu și foarte eficient

Pentru bărbați

Băieți, secretul constă în straturile ușoare care oferă flexibilitate pentru fiecare pas, rotire sau mișcare – și cele mai noi produse ale noastre respectă toate aceste cerințe.

Sprint Shorts, de exemplu – poate că indiciul se regăsește în nume, dar aceștia sunt cei mai potriviți pentru banda de alergare sau pentru turele în jurul pistei. Fabricați dintr-o țesătură elastică anti-perspirantă, Pantalonii Sprint Shorts conțin panouri laterale tăiate pentru un flux eficient al aerului și o mobilitate fără restricții.

Designerii noștri s-au axat pe detalii, astfel încât pantalonii au o talie elastică, un șnur interior și buzunare ascunse cu fermoar – perfecte pentru cheile sau telefonul tău. Un element deosebit este reprezentat de suportul elastic din spatele acestor pantaloni scurți, util atunci când dorești să menții tricoul într-o poziție fixă în timpul antrenamentelor intense.

pantaloni scurti pentru barbati myprotein

În cazul în care ciclismul sau canotajul vă atrage mai mult, atunci pantalonii nostri Power Shorts reprezintă o alternativă excelentă, oferind o acoperire suplimentară. Aceștia sunt dublu-stratificați cu un tricotaj antibacterian încorporat dedesubt – menținându-i fresh pe întreaga durată a antrenamentului.

Pantalonii sunt proiectați special cu extensie în patru direcții pentru a vă oferi o libertate totală de mișcare și conțin buzunare ascunse cu fermoar pentru depozitarea bunurilor. Nicio ținută de antrenament nu este completă fără acești pantaloni.

Acești pantaloni pot fi asortați cu tricoul Top Performance Sleeve Top datorită materialului foarte ușor care asigură confort și un flux eficient al aerului. Este proiectat cu material flexibil moale la atingere și mâneci raglan pentru a permite o gamă completă de mișcări fără restricții.

diverse modele de pantaloni scurti

În plus, colecția este disponibilă într-o gamă largă de culori deschise, astfel încât să puteți aduce stil și încredere în fiecare sesiune de cardio. Ce mai aștepți?

Deci, avem două echipamente care au fost proiectate special pentru a îmbunătăți performanța pe pistă sau pe banda de alergare. Ceea ce înseamnă că ai o scuză mai puțin să nu începi cardio…

RealMen.ro recomanda Myprotein.ro