Acasă Moda barbati Jucatorii FC Barcelona imbracati de catre Replay

Jucatorii FC Barcelona imbracati de catre Replay

DISTRIBUIȚI

Jucatorii FC Barcelona imbracati de catre Replay.

Echipa spaniola de fotbal FC Barcelona a incheiat un parteneriat cu producatorul de haine Replay.

Aceasta este o colectie de tip capsula, in care scot in evidenta stilul denim. Desi este o echipa din Spania, Barcelona a avut curajul de a semna cu o marca italiana de haine. Acest contract este pe o perioada de doar 4 ani, pentru a vedea cum decurge colaborarea. Cele mai vizate au fost costumele oficiale Replay, pe care jucatorii precum Messi, Neymar, Iniesta, Pique & co, le vor purta la evenimente, comunicate de presa, etc. Haine sport si haine de prezentare (a se intelege elegante), ne-a mai fost dat sa vedem, insa o colaborare de tip denim (*materialul cel mai folosit este de tip blug), cam rar.

barcelona-probeaza-haine-replay

Colectia Replay Denim Zero

Vor avea blugi, camasi din blug, haine casual si lista poate continua pana la cravate, sosete, s.a.m.d. Colectia este sub numele de Denim Zero ‘ si se bazeaza pe utilizarea de cristale de gheata la presiune ridicata, un proces eco-prietenos ce permite reducerea cu pana la 90% a pierderii apei, in comparatie cu o procedura standard.

fc-barcelona-jucatori-imbracati-in-replay

camasa-din-blugi-replay-barcelona

costume-oficiale-replay-fc-barcelona

sacou-camasa-si-cravata-fc-barcelona-replay

haine-casual-jucatori-barcelona

Arsenal poarta Lanvin, AC Milan se imbraca de la Dolce & Gabbana, Manchester United – Paul Smith si Real Madrid Versace

Mai tot timpul, Adidas si Nike (si alte marci similare) au avut (si au) contracte cu echipele de fotbal, pentru tinutele sport, insa trendul se schimba si casele de moda incearca sa intre pe aceasta piata a fotbalului. De exemplu, acum putin timp, echipa de fotbal engleza Arsenal, a prezentat un parteneriat cu marca Lanvin, echipa italiana de fotbal AC Milan are contract cu Dolce & Gabbana pentru costumele oficiale, echipa Manchester United este imbracata de catre Paul Smith, iar rivalii Barcelonei, Real Madrid au semnat cu Versace.

echipa-arsenal-imbracata-de-lanvin

haine-versace-pentru-cristiano-ronaldo-si-jucatorii-real-madridIn ultima poza puteti vedea o schita a costumului Versace pentru jucatorul de fotbal Cristiano Ronaldo. Fiecare jucator de la Real Madrid a avut o schita a costumului, inainte de a-l realiza.