Acasă Haine online Magazin online de accesorii vestimentare: PocoLoco.ro Accesorii

Magazin online de accesorii vestimentare: PocoLoco.ro Accesorii

DISTRIBUIȚI

Magazin online de accesorii vestimentare: PocoLoco.ro Accesorii.

Stim cu totii ca Black Friday a devenit nimic mai mult decat un veritabil instrument de marketing. In acest context, reducerile “pe bune” sunt ca acul in carul cu fan. Cei de la PocoLoco.ro Accesorii au anuntat in perioada 20-27 noiembrie reduceri de 20% la toate produsele de pe stoc, promitand sa ofere accesorii ieftine online in adevaratul sens al cuvantului!
Din gama larga de accesorii puse la dispozitie de ei, va propunem sa aruncati o privire pe un accesoriu cheie al oricarui barbat in materie de tinute smart-casual ori elegante: cravata. Din cele 14 modele de cravate barbati online slim si cele 23 de modele de seturi formate din cravata, batista si butoni, se remarca acelea in nuante de culori vii, la moda: turcoaz, violet, galben sau chiar roz. Fie ca esti conservator si adopti o tinuta clasica asortand o cravata de dimensiuni normale sau doresti sa aduci un aer modern cu ajutorul unei cravate slim, varietatea de culori si modele iti sta la dispozitie.
Vrei sa discutam si despre preturi? Nu are rost. Luand in calcul reducerea de 20%, orice caravata are pretul memorabil de numai 18,15 lei, in timp ce seturile pornesc de la 47,75 lei.

cravate barbati online pocoloco.ro accesorii

Povestea celor de la PocoLoco.ro Accesorii dateaza din anul 2012, cu un inceput timid pe site-urile de anunturi, inceput ce a conturat un trend ulterior ascendent si, totodata, sigur. Si-au propus sa ofere publicului larg accesorii ieftine online la pretul corect, fara a face rabat in ceea ce priveste calitatea. Astfel, actualmente, au pe stoc peste 350 de modele de accesorii, destinate atat barbatilor, cat si femeilor.

accesorii ieftine online pocoloco.ro accesorii-2
P.S.: Nu uita de cravate! Stim ca esti un domn asa ca imbraca-te ca atare! Nu numai ca prima impresie conteaza, dar intotdeauna ne comportam diferit in haine diferite!