Acasă Sanatate & Sport MEGA GUARANA 1800 – Energy & Endurance – Extra energizant

MEGA GUARANA 1800 – Energy & Endurance – Extra energizant

435
0
DISTRIBUIȚI
Nutritech suplimente nutritive energie mega guarana

MEGA GUARANA 1800 – Energy & Endurance – Extra energizant.

MEGA GUARANA 1800: Guarana (Paullinia cupana) este o planta originara din jungla amazoniana. Datorita continutului ridicat in guaranina (compus asemanator ca structura si proprietati cu cafeina din cafea) Guarana stimuleaza metabolismul celular, in special arderile la nivelul tesutului adipos. De asemenea, determina eliberarea catecolaminelor. Tonic neuronal, ce imbunatateste tonusul psihic, mareste capacitatea de atentie si contribuie la cresterea rezistentei fata de stresul cotidian. Mai contine teobromina si teofilina, substante care au proprietati termogenice si de imbunatatire a starii psihice. Produsul este de ajutor in cadrul programelor de remodelare corporala, in stari de astenie fizica si psihica.

Megaguarana Nutritech.ro

Ingrediente/capsula: extract hidroalcoolic 1:1 din seminte de Guarana (Paullinia cupana)(10% cafeina) -600 mg, capsule de gelatina.

Mod de utilizare: 1 – 3 capsule cu 30 minute înainte de antrenament, sau orice alta activitate ce necesita cresterea performantei fizice si mentale. A nu se consuma mai tarziu de ora 17:00.

Atentionare: Fiecare capsula contine 60 mg de Cafeina.

Pentru mai multe suplimente nutritive, intrati pe www.Nutritech.ro