Acasă Sanatate & Sport MyProtein: Introducem noua formula Iso:Pro 97!

MyProtein: Introducem noua formula Iso:Pro 97!

DISTRIBUIȚI
iso pro 97 myprotein

MyProtein: Introducem noua formula Iso:Pro 97!

Ce este Iso:Pro 97?
Iso:Pro 97 este ultimul supliment Myprotein de izolat proteic din zer care este compus din 97% proteine per servire si nu contine carbohidrati.
Iso:Pro 97 este de asemenea foarte bogat in amino acizi cu catena ramificata (BCAA) si contine 3g de leucina per servire, fiind o sursa de proteine ideala atat inainte cat si dupa antrenament.

iso pro 97 myprotein

Care sunt beneficiile Iso:Pro 97?
Datorita continutului ridicat de proteine, Iso:Pro 97 va contribui la cresterea si mentinerea masei musculare, fiind o alegere excelenta de proteine pentru optimizarea recuperarii musculare.
Iso:Pro 97 are de asemenea un continut scazut in grasimi (0.43g per servire) si cum am mai spus, nu contine carbohidrati si nu gasim nici o urma de lactoza prezenta, facandu-l suplimentul perfect atat pentru cei cu intoleranta la lactoza cat si pentru cei care urmeaza o dieta controlata caloric.

Cui se potriveste Iso:Pro 97?
Iso:Pro 97 este ideal pentru oricine desfasoara exercitii fizice intense si doreste sa mareasca aportul zilnic de proteine sau sa maximizeze recuperarea.

ISOPRO97 supliment nutritiv myprotein

Cand poate fi consumat Iso:Pro 97?
Iso:Pro 97 poate fi consumat atat inainte cat si dupa antrenament (pana intr-o ora) ca sa asigure o eliberare rapida de proteine de calitate in organism, stimuland sinteza proteica
si pentru a contribui la repararea si cresterea muschilor. Poate fi consumat oricand pe parcursul zilei pentru oricine doreste sa isi mareasca aportul de proteine.