Acasă Sanatate & Sport Omega 3: Ce este? Care sunt beneficiile?

Omega 3: Ce este? Care sunt beneficiile?

DISTRIBUIȚI
omega 3 importanta

Omega 3 – Uz si beneficii

Uleiul de peste Omega 3 este format din 2 tipuri diferite de acizi grasi, numiti acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA).
Cu toate ca dietele noastre constau in carne, oua si nuci, aflam ca nivelul de Omega 6 e mult mai ridicat in corp decat cel de Omega 3, si cea mai sanatoasa metoada in care ne asiguram ca ulei de peste este suplimentat e sa avem un raport de 1:1 din amandoua omega 3 si 6.

pastile ulei peste

„Un raport de aproximativ 1:1 e asociat cu vase de sange mai sanatoase, un numar mai mic de lipide si un risc redus al acumlarii placii in artere. Uleiul de peste poate de asemenea sa scada riscul de diabet si mai multe tipuri de cancer, inclusiv cancerul mamar. Uleiul de peste functioneaza in primul rand prin eicosanoizi, care sunt moleculele semnalizatoare. Un raport optim de acizi grasi omega 3:7 va influenta care eicosanoide sunt eliberate ca raspuns la stres.”

Omega 3 este un supliment pe care il recomand aproape la fiecare client datorita beneficiilor grozave pentru sanatate si de asemenea pentru cresterea aportului de grasimi sanatoase pentru atingerea macronutrientilor care ii voi stabili pentru ei.
Pentru cei care cauta pur si simplu sa-si imbunatateasca sanatatea chiar daca nu va antrenati, un dozaj de 1g de Omega 3 e nivelul minim care il puteti lua.
Totusi pentru cei care se antreneaza, a fost demonstrat ca 6g de Omega 3 poate ajuta la febra musculara si durerea articulatiilor.

Inca un motiv in plus pentru care ati dori sa folositi Omega 3 e ca a fost studiat ca ajuta la reducerea cheagurilor de sange in corp, totusi ar trebui spus ca e important sa va asigurati ca folositi cu atentie cand luati orice medicament si sa consultati medicul inainte de suplimentatie.

grasimi sanatoase

Studiile arata dovezi convingatoare ca acizii grasi omega-3 din uleiul de peste poate
scadea tensiunea arteriala si nivelul trigliceridelor. De asemenea exista dovezi ca dietele bogate in acizii grasi omega-3 ajuta cu artrita reumatoida precum si osteoartrita. Dovezi din trecut au aratat ca acizii grasi omega-3 ajuta la reducerea riscului de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, si moartea din boala a inimii, dar cercetari recente au respins cateva din aceste constatari. Mai multe cercetari specifice
sunt necesare pentru lamurirea acestui lucru.”

Indiferent de scopul tau, uleiul de peste Omega 3 e unul dintre foarte putine suplimente care sa aiba un efect incredibil asupra organismului si ar trebui suplimentat de toata lumea.

RealMen.ro recomanda cu incredere MyProtein.ro