Acasă Sanatate & Sport Pachet pentru crestere in masa musculara

Pachet pentru crestere in masa musculara

345
0
DISTRIBUIȚI
Pachet de masa musculara megaproteine

Consumul de suplimente nutritive pentru crestere in masa musculara este practicat cu succes de sportivii din intreaga lume.

Cel mai popular supliment pentru crestere in masa este creatina. Printre beneficiile administrarii creatinei se numara castigarea fortei si a hipertrofiei musculare, imbunatatirea performantelor in eforturi intense repetitive, de scurta durata. Creatina amplifica si hidrateaza celulele.

Gainerele sunt, de asemenea, suplimente care influenteaza dezvoltarea masei musculare. Bogate in calorii, carbohidrati si proteine, acestea hranesc masa musculara si refac tesuturile distruse in urma antrenamentelor.

MegaProteine a alcatuit un pachet din doua suplimente de calitate superioara ca sa faciliteze atingerea acestui obiectiv.
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Pachet-pentru-Masa-Musculara/
Super Mass Gainer si Power Tech (Pachetul pentru masa musculara) asigura necesarul de substante nutritive indispensabil pentru cresterea in masa musculara, ingrediente care nu pot fi asimilate prin alimentatie.

Megaproteine Masa musculara

Sportivii au cerinte nutritionale diferite fata de persoanele care nu depun efort fizic in mod constant.

Antrenamentul reprezinta un stimul de crestere, dar ca sa se dezvolte, muschii trebuie hraniti cu proteine si carbohidrati. Pachetul de masa musculara, concomitent cu un program de antrenament de forta si o alimentatie adecvata, raspunde cerintei de dezvoltare musculara.

Informatii suplimentare si comenzi: 0733 / 065 996

www.MegaProteine.ro