Acasă Branduri Givenchy

Givenchy

DISTRIBUIȚI

Casa de moda Givenchy fondata in anul 1952 de catre Hubert de Givenchy este una din cele mai renumite branduri franceze. Marca Givenchy ne ofera imbracaminte, parfumuri, accesorii si cosmetice.

Hubert James Taffin de Givenchy nascut pe 21 februarie 1927 in orasul Beauvais din Franta este un nobil francez si un designer vestimentar care se bucura de cele doua mari premii: Chevalier de la Légion d’honneur castigat in anul 1983 si Medal of l’Ordre des Arts et des Lettres catigat in anul 1992.
Parfumurile Givenchy sunt recomandate barbatilor hotarati, puternici si vine cu o gama mare de produse. Cele mai renumite dintre parfumurile de barbati Givenchi sunt urmatoarele: Givenchy Play, un parfum casual de seara indraznet si puternic cu o esenta de bergamota si mandarin, Givenchy Play Sport, Givenchy Play Intense, Givenchi Pi, un parfum rafinat oriental de seara recomandat persoanelor romantice, Givency Gentleman, Givenchy Xeryus Rouge, Givenchy Blue Label, Givenchy Pour Homme, Givenchy Parfum Very Irresistible for men, Givenchy Pi Neo, Givenchy Insense Ultramarine, Givenchy Green Energy, Givenchy Very Irresistible Fresh Attitude, Givenchy Monsieur Givenchy.

Parfum barbatesc givenchy bue label

Parfum barbatesc Givenchy pi neo

 

Parfum barbatesc Givenchy Play Justin Timberlake costul cravata si palarie men

 

Parfum barbatesc Givenchy Play Sport Justin Timberlake la volan

 

Parfum barbatesc Givenchy Xerius Rouge

 

Parfum barbatesc justin Timberlake Studio Givenchy Play

 

Parfum barbat Givenchy Gentleman

 

Parfum barbat Givenchy Pi

 

Parfum barbat Givenchy Pour Homme Gentleman is back

Parfum barbat Givenchy Very Irresistible costum si camasa