Acasă Sanatate & Sport TheWhey de la MyProtein – noua proteina premium

TheWhey de la MyProtein – noua proteina premium

DISTRIBUIȚI
protein thewhey

Myprotein a lansat un produs nou si inovativ care impune un nou standard cand vine vorba de nutritie sportiva. Thewhey este o noua proteina premium care a fost dezvoltata specific sa ajute cresterea masei musculare si recuperarea.

Asta e sansa ta sa afli tot ce ai nevoie sa stii despre Thewhey.thewhey myprotein

Sunt multe produse de proteina din zer pe piata, dar ce le diferentiaza e calitatea. Si aici e unde Thewhey se separa de restul competitiei.
Cu 25g de proteina per portie, impreuna cu numai 2g de carbohidrati si 1g de grasime, acest amestec ultra-premium de proteina din zer concentrat, izolat si hidrolizat ofera o forma pura de proteina din zer oferind cele mai bune valori nutritionale per portie de pe piata.
Deci, de ce tri-amestecul de zer concentrat, zer izolat si zer hidrolizat?

✓ Zer Concentrat
Proteina din zer are o absorbtie rapida, acest lucru o face o sursa minunata de proteina pentru promovarea cresterii masei musculare si recuperare. Zerul e o proteina completa, asta inseamna ca aceasta contine cei 9 amino acizi esentiali pentru stimularea sintezei proteice.

✓ Zer Izolat
Zerul izolat contine 90% proteina si are un continut scazut de carbohidrati si grasimi. Acest lucru il face sa fie o sursa excelenta de proteine pentru promovarea dezvoltarii musculare.

✓ Zer Hidrolizat
Acest tip de proteina a fost pre-digerata, ce inseamna ca e absorbita si mai repede de corp, pentru a ajuta la recuperarea mai rapida dupa antrenament.
Acest tri-amestec e dovedit stiintific ca ajuta la cresterea masei musculare si imbunatatirea procesului de recuperare dupa un antrenament intens.

thewhey 25 grame proteine

Ai putea foarte bine sa te gandesti ce face Thewhey sa se diferentieze de celalalte produse de pe piata. Nu sunt doar valorile nutritionale superioare per portie, dar de asemena si niste ingrediente cheie.

✓ Mzyme®
Mzyme® e un complex de multi-enzime ce contine o raza de enzime inculsiv amilaza, lactaza, celulaza, lipaza si proteaza. Rolul acestor enzime e sa descompuna nutrientii precum carbohidratii, lactoza, grasimile si proteinele. Acest lucru ajuta corpul sa absoarba acesti nutrienti.

Suplimentarea cu Mzyme® poate ajuta la suplimentarea corpului cu o cantitate efectiva din aceste enzime, care pus simplu, va ajuta corpul sa foloseasca mai bine proteinele care le consumi ce duce la imbunatatirea cresterii masei musculare, recuperare si prin urmare mai multa forta.

Poti sa consumi Thewhey in orice moment al zilei, fie ca este vorba inainte de antrenament, dupa antrenament sau ca esti pe drum, oricand ai nevoie sa consumi o sursa de proteine de inalta calitate.

protein thewhey

Pentru rezultate optime, ar trebui sa consumi un shake Thewhey pana in 20 de minute dupa finalizarea antrenamentului, care va ajuta la cresterea masei musculare si recuperare.

Beneficiile Cheie:

☐ 25g de proteine per portie

☐ Tri-amestec de zer ultra-premium

☐ Numai 2g de carbohidrati si 1g de grasime per portie

☐ Numai 10mg de colesterol – cea mai scazuta valoare de pe piata

☐ Patru arome delicioase: Ciocolata si Caramel, Prajituri si Crema, Milkshake de Capsuni si Inghetata de Vanilie

Scopul produsului Thewhey este sa seteze un nou standard in comparatie cu alte produse similare. Cand vine vorba de proteina din zer este timpul sa incepi sa te gandesti la calitate.