Acasă Stil Tom Ford a lansat o colectie de cosmetice pentru barbati

Tom Ford a lansat o colectie de cosmetice pentru barbati

DISTRIBUIȚI
designer-tom-ford

Tom Ford a lansat o colectie de cosmetice pentru barbati. Probabil unul dintre cele mai bune fashion icon-uri din intreaga lume. Tom. Tom Ford.

Cand a revenit Tom Ford in prim-plan?

Pare o eternitate insa anul 2007 a fost unul de revenire pe scena modei pentru Tom Ford. A lansat prima colectie pentru barbati si un singur parfum pentru barbati si casa de moda Tom Ford s-a nascut! Aproape ca ai reusit sa uiti ce ai purtat inainte sa apara hainele si parfumurile Tom Ford, nu-i asa? Aici apare harul unora de a crea haine pur si simplu atemporale. Imperiul lui Tom Ford se intinde acum pe tot globul, avand magazine pe Rodeo Drive, Sloane Street sau Madison Avenue.

tom-ford-cosmetice-pentru-barbati

Haide sa fim seriosi intr-o privinta: nu scapam nici unul… Este ceva aproape sigur…Intr-o zi fiecare dintre noi va trebui sa o faca… Sa ne ingrijim tenul si pielea in general domnilor, la ce va gandeati? Asa a aparut noua colectie de cosmetice Tom Ford adresate domnilor. Mai exact sunt 8 grupe de produse cosmetice pentru barbati marca Tom Ford cu acea aroma specifica brandului Tom Ford. Printre acestea se numara un gel de bronzare, un produs pentru ascunderea cearcanelor si o masca cu cenusa vulcanica destinata barbatilor care cauta produse mai sofisticate.

Tom Ford despre barbatii englezi

„Barbatii englezi sunt pauni. Vezi mai mult stil pe strazile din Anglia decat ai putea in orice alt loc, la orice alt nivel. Beau Brummell inca traieste si se simte asta ca o istorie in fiecare barbat englez, iar mie nu poate decat sa imi placa asta. Cea mai urata parte este cea care tine de grija pentru igiena barbatilor si aici ma refer la manichiura si pedichiura, aspecte ignorate de barbatii englezi. Dar, sa nu uitam, intotdeauna ne salveaza barbatul englez, imbracat in costum elegant, care salveaza aparentele.”

Tom-Ford-cosmetics-for-Menwww.TomFord.com