Acasă Sanatate & Sport Top 5 motive pentru a consuma vitamine

Top 5 motive pentru a consuma vitamine

DISTRIBUIȚI
recipiente vitamine myprotein

Top 5 motive pentru a consuma vitamine

Încerci să mănânci sănătos, să bei multă apă și să te menții sănătos. Este indicat să obții nutrienții necesari din alimentele pe care le consumi. Totuși, există atât de multe informații în contradictoriu incât nu știi de unde să începi – nu te îngrijora, suntem aici să ajutăm.

recipiente vitamine myprotein

Suplimentele alimentare sunt un mod grozav de a te asigura că organismul tău obține nutrienții necesari dar care nu sunt suficienți numai din dietă. Mulți dintre voi vă întrebați, trebuie să iau vitamine? Răspunsul este da! Considerăm că toată lumea trebuie să-și suplimenteze propria sănătate cu nutrienți de calitate înaltă, uite și de ce:

#1 Ești ceea ce mănânci
În realitate, chiar dacă consideri că urmezi un stil de viață sănătos sau nu, mulți dintre noi nu consumăm o cantitate suficientă de nutrienți
Este estimat că 70% din dieta “obișnuită” nu are valoare nutrițională. Din nefericire, nu ai control asupra cantității de sare, zahăr și grăsimi din mâncarea procesată. Gândește-te puțin. Chipsurile coapte în cuptor, puiul gătit, pizza congelată și cartofii dulci prăjiți din supermarketul tău sunt cel mai probabil lipsiți de valoare nutrițională – Rezultatul? Organismele noastre sunt înfometate. Un complex de multivitamine de calitate te poate ajuta cu această problemă.

#2 Haide, Popeye
Să fim onești – mănânci de cinci ori pe zi? Dacă nu, ai suficientă companie. Potrivit NHS, doar unu din patru adulți mănâncă de cinci ori pe zi. Dacă ai dificultăți, suplimentele te pot ajuta să reduci diferențele nutriționale și să rămâi mereu în formă. Ține minte – acesta nu este un prilej ca să mănânci nesănătos! Consumând vitamine zilnic nu compensează o alimentație proastă, dar va ajuta și menține beneficiile unei alimentații optime.

vitamine myprotein

#3 Dar dieta mea este grozavă….
Vești bune – Ține-o așa! Mâncând alimente proaspete, organice si neprocesate ai toate șansele să beneficiezi de o cantitatea maximă de nutrienți din fiecare masă. Urmezi deja un stil de viață sănătos? Recomandăm în continuare consumul de vitamine zilnic pentru a obține toți nutrienții disponibili și pentru a te ajuta în timpul antrenamentelor. La urma urmei, nu puteți pierde o zi de antrenament pentru picioare!

#4 Curăță și lustruiește
Așa cum ai face cu mașina ta, trebuie să ai grijă și de organismul tău. Un organism bine alimentat cu vitamine și nutrienți va funcționa eficient, va avea o durată de viață mai lungă și mai puține reparații. Imaginați-vă că ați alimenta cu benzina o mașină diesel – într-un final se va gripa. Alimentând organismul cu vitamine și minerale esențiale vei rămâne în formă pe tot parcursul anului.

fructele si vitamine

#5 Alege un câștigător
Ce conțin vitaminele este la fel de important ca ce nu conțin acestea. Evitați suplimentele care conțin zahăr, lactoză, culori artificiale, aromă, dacă asta e ceea ce căutați, încercați magazinul de cofetărie.

O regulă bună atunci când alegem vitaminele? Alegeți acelea care se absorb ușor, sub formă de capsule și evitați celebra sintagmă 1-per-zi – convenabil cum ar părea, nu este suficient spațiu într-o singură capsulă pentru a împacheta fizic suficienți nutrienți necesari îngrijirii dumneavoastră.

Capăt de linie
Spatele tău este asigurat! Suplimentele de vitamine te pot ajuta să reduci decalajele nutriționale din dietă și te mențin în formă. Cu atât de multe vitamine disponibile, îți poți personaliza suplimentarea în funcție de nevoia individuală și le poți utilza pentru a atinge scopul.

RealMen.ro recomanda Myprotein.ro