Acasă Relaxare Top 5 seturi de constructie Star Wars care nu se mai fabrica

Top 5 seturi de constructie Star Wars care nu se mai fabrica

DISTRIBUIȚI
Millenium falcon ultimate

Top 5 seturi de constructie Star Wars care nu se mai fabrica

Colaborarea dintre Lego si Star Wars este una dintre cele mai lucrative de pe piata industriei jucariilor pentru copii si adulti. La ora actuala exista peste 600 de seturi de constructie si seturi de mini-figurine inspirate din universul Star Wars. Din pacate, nu toate aceste seturi mai sunt disponibile, Lego intrerupand productia unor seturi din motive care nu sunt cunoscute publicului. Unele dintre aceste seturi au fost si inca sunt foarte cautate, starnind in continuare interesul fanilor.

Asadar, TheBlockZone a lansat cateva modele create de catre producatori alternativi la o fractiune din cost. Mai mult, acestea sunt reduse cu pana la 80% de Black Friday si se ofera livrare gratuita la toate comenzile! Iti prezentam mai jos 5 dintre cele mai populare seturi de constructie Star Wars care nu se mai fabrica:

Millenium falcon ultimate

1. Millenium Falcon Ultimate Collectors Edition

Probabil cea mai cunoscuta nava din universul Star Wars, pilotata de Han Solo si Chewbacca, este cel mai mare set de constructie, cu peste 5000 de piese. Are un timp de constructie estimat la peste 50 de ore, dar care ofera la final un nivel de detaliu incomparabil.

motorised at at

2. Motorised AT-AT

Acest set special este motorizat si permite transportatorului AT-AT sa se deplaseze prin picioarele motorizate inainte si in spate. In plus, isi poate misca si capul in directiile stanga – dreapta. Este un set inalt, impresionant si foarte distractiv de asamblat. Necesar in colectia oricarui pasionat de Star Wars.

imperial star destroyer

3. Imperial Star Destroyer Collector’s Edition

Cea mai impunatoare nava din universul Star Wars. Imperial Star Destroyer este nava amiral a flotei Imparatului. Inarmata cu lasere si unde de tractare, poate semana frica intr-o galaxie doar prin simpla ei prezenta. Cu peste 3000 de piese si niste dimensiuni impresionante, cu siguranta va atare privirile oricui.

death star

4. Death Star

Cea mai mare si mai puternica nava din universul Star Wars, Death Star poate distruge o intreaga planeta cu superlaserul ei. Un set de 3500 de piese cu adevarat impresionant, dorit in continuare de multi fani ai seriei.

tie fighter

5. TIE Fighter

Prezent in multe dintre bataliile din Star Wars, inclusiv in batalia care a dus la distrugerea primului Death Star, acest set foarte detaliat vine impreuna cu o mini-figurina cu pistol blaster. Pune-l pe stand si vei impresiona orice pasionat de Star Wars.

Din fericire TheBlockZone readuce la viata toate aceste set-uri extrem de populare si cerute de catre fanii Star Wars, la doar o fractiune din cost. Descopera toate seturile pe TheBlockZone iar noi iti oferim livrare gratuita, indiferent unde te afli. E timpul sa iti completezi seturile lipsa mult visate.