Acasă Sanatate & Sport Totul despre fructele Goji

Totul despre fructele Goji

DISTRIBUIȚI
Goji

Totul despre fructele Goji.

Fructele goji sanatate

Afine? Merisoare? Please!…Acum exista ceva, mai bun, mai soficticat, mai sanatos…fructele goji. Si nu, nu este vorba despre inca un aliment pentru snobi, fructele goji chiar au proprietati uimitoare care sa sprijine popularitatea lor din ultima vreme. Am sa va spun si de ce…

Ce sunt fructele goji?

Fructele goji, contrar aparentelor, au fost folosite in scop medicinal inca de acum 6000 de ani in diferite zone ale Asiei. In medicina chineza, se spune ca fructele goji actioneaza asupra rinichilor si ficatului, elibereaza tensiunea din zona lombara si sprijina vederea. De fapt, goji fac parte din grupa celor mai sanatoase alimente de pe pamant si sprijina longevitatea. Sunt fructe de culoare rosie ce au un gust asemanator cu cel al merisoarelor, insa le vei gasi pe piata cel mai probabil sub formula deshidratata, pudra, ceai etc.

Cum te pot ajuta fructele goji?

Asa cum am spus, varianta cea mai populara este cea uscata, adica fructele deshidratate, care pot fi consumate ca atare. Se pot insa adauga si peste cereale, musli sau iaurt, reprezentand o formula perfecta pentru un mic dejun hranitor. Iata insa si alte moduri de ale consuma:

1. Adauga cateva fructe de goji intr-un bol cu apa si pune-le la temperatua mare in cuptorul cu microunde, pentru 1 minut. Lasa-le apoi deoparte pentru inca 10 minute si asa vei reusi sa ai fructe goji care se apropie foarte mult de varianta lor naturala.

2. Si ceaiul este o idee excelenta, mai ales pentru a profita la maximum de… citeste aici restul articolului.