Acasă Sanatate & Sport Totul despre suplimentele nutritive

Totul despre suplimentele nutritive

DISTRIBUIȚI
Suplimente nutritive crestere musculara

Totul despre suplimentele nutritive.

creste in masa musculara cu suplimente nutritive

Pe langa problemele legate de antrenament, greutati folosite, programe, serii, numar de repetari, programul campionului x comparativ cu cel al lui y, interesul celor mai multi amatori de culturism se indreapta catre suplimentele nutritive. Desi exista o mare cantitate de informatie disponibila, nu de putine ori am constatat faptul ca o mare parte din cei care merg la sala nu cunosc notiunile de baza.

Multe dintre intrebarile pe care le primesc sunt despre antrenamentul de forta si suplimentele nutritive, adica ce cantitate ar trebui sa foloseasca si in care moment din zi ar trebui administrate, in special in raport cu antrenamentul.

De la bun inceput trebuie inteles ca organismul sportivului se adapteaza la efortul depus in timpul antrenamentului si de aceea se poate spune, fara urma de indoiala, ca exista o relatie foarte stransa intre o alimentatie corecta si antrenament. Cu cat te antrenezi mai puternic, cu atat trebuie sa ai un regim alimentar mai inteligent gandit, fiindca altfel nu vei fi capabil sa te refaci dupa efort. Sa ne concentram putin asupra alimentatiei.

Alimentatie inainte de suplimente nutritive

Probabil ati inteles deja foarte bine ca trebuie sa consumati destul de multa carne, dar si oua, lapte, orez, fructe, legume proaspete, etc. – 5 sau 6 mese pe zi, dintre care 2-3 se pot baza pe un concetrat proteic.

Suplimentele nutritive in culturism sunt „ajutoarele” de nadejde. Au devenit atat de importante incat incepatorii cad in… citeste continuare articolului pe: http://www.topculturism.ro/suplimente-nutritive-culturism/