Acasă Sanatate & Sport Totul despre Tribulus Terrestris

Totul despre Tribulus Terrestris

DISTRIBUIȚI
tribulus terrestris

Daca obiectivul tau este sa reduci din bulk-ul din perioada Pastelui, vei avea nevoie de tot ajutorul disponibil, iar suplimentele vor juca un rol vital. Da, stim ca suplimentele nu pot face miracole si daca nu mananci sau te antrenezi corect, mai bine iti economisesti banii. In schimb, daca te antrenezi si mananci adecvat, un set de suplimente poate fi exact ajutorul de care ai nevoie pentru a reusi.
Indiferent ca vrei sa cresti masa musculara, sa devii mai puternic, sa reduci grasimile, sau poate chiar sa lucrezi la alte aspecte din viata ta, un supliment care ar trebui inclus in programul tau de suplimentatie este tribulus terrestris, iar despre el vom vorbi in detaliu mai jos.

tribulus terrestris

Ce este Tribulus Terrestris?
Tribulus terrestris este o planta care creste in zona Chinei si a Asiei de Est. Fiind folosita in scopuri medicinale de secole, este recunoscuta pentru propritatile benefice pentru sanatate. Pana in ziua de azi, acest ingredient natural sub forma de supliment este utilizat in multe formule dedicate culturistilor, in principal pentru potentialul de crestere a testosteronului din corp.

Pentru cine este potrivit?
Multi culturisti si atleti folosesc suplimente cu tribulus terrestris pentru a stimula productia de testosteron in mod natural, care mai departe duce la performante atletice ridicate, crestere in masa musculara si forta si mai multa energie. Nu doar atletii si persoanele active folosesc acest ingredient natural, dar chiar si persoane care au un nivel scazut de testosteron sau cei care sufera de probleme de sanatate de natura sexuala sau fertilitate scazuta. Chiar daca barbatii sunt principalii utilizatori ai acestui supliment, chiar si femeile pot beneficia de el.

masa musculara tribulus

Care sunt beneficiile principale?
Acum ca stim ce este tribulus terrestris si cine poate beneficia de avantajele acestui ingredient, sa analizam beneficiile cheie.

Cresterea testosteronului
Unul dintre beneficiile principale asociate cu acest supliment natural este cresterea productiei naturale de testosteron in corp. Productia este posibila deoarece contine un precursor natural al testosteronului – protodioscin. In plus, creste productia hormonului luteinizat, care de asemena ajuta in productia testosteronului.

beneficiile tribulus

Marirea masei musculare
Testosteronul este un hormon anabolic care joaca un rol important in cresterea si repararea tesutului muscular din corpul uman.

testosteron marit cu tribulus

In general, cu cat organismul produce mai mult testosteron, cu atat mai musculoasa va fi persoana respectiva. Deoarece tribulus creste natural productia de testosteron, persoanele care vor folosi acest supliment vor descoperi ca este mult mai usor sa creasca masa musculara. In plus, chiar si recuperarea va fi mult mai rapida.