Acasă Moda barbati William Wilde – lenjerie intima pentru barbati din latex

William Wilde – lenjerie intima pentru barbati din latex

DISTRIBUIȚI
lenjerie-barbati-din-latex-william-wilde

Suntem siguri ca nu stiti cine este William Wilde si aici ne referim strict la nume doarece cu produsele muncii lui este Kelly Brook in lenjerie din latex marca William Wildefoarte probabil sa va fi incrucisat drumurile cel putin o data. Lenjeria intima creata de William Wilde a fost si este purtata de unele dintre cele mai frumoase si celebre vedete de sex feminin ca Daisy Lowe, Paloma Faith si mai ales superb Kelly Brook.

Inainte de a da fuguta pe Google sa cautati detaliile despre Wilde, va prezentam cateva detalii pentru a va usura munca. William Wilde este un brand in sine stabilit in Londra si este specializat in haine si accesorii lucrate manual din cauciuc. Prima colectie William Wilde din latex, Madame Boucherie, a fost lansata in anul 2010.

Pana la aceasta ora, colectiile de lenjerie intima marca William Wilde erau create exclusiv pentru femei dar acest lucru s-a schimbat odata cu lansarea colectiei William Wilde Does Boys. Inca legat de devotamentul pentru calitate si amprenta unica lasata pe produsele create, aceasta colectie de lenjerie intima pentru barbati este creata din latex 100%, taiat si lipit manual.

William Wilde Boys - Lenjerie intima barbati din latex

William Wilde Boys - Lenjerie intima barbati din latex inspirata din box

Inspiratia pentru colectia amintita a venit din lumea boxului si sportului in general, fiind folosite multe modele cu stele si dungi si cu preponderenta au fost utilizate culorile aprinse ca rosu sau roz dar si alb si negru pentru contrast.

Daca doriti sa vizualizati colectia accesati williamwilde.com